Издателска къща ХЕРМЕС“ представя СВЕТЛИНА ПО ПЪТЯ  от Опра Уинфри  обем: 208 стр. цена:

...
Издателска къща ХЕРМЕС“ представя
СВЕТЛИНА ПО ПЪТЯ 
от Опра Уинфри 
обем: 208 стр.
цена:
Коментари Харесай

ИК Хермес с нова книга на Опра Уинфри

Издателска къща „ ХЕРМЕС “

п редставя

СВЕТЛИНА Пожарна охрана ПЪТЯ  

от

Опра Уинфри  

размер: 208 стр.

цена: 29,95 лева

ISBN 978–954–26–2053–2

превод: Снежана Милева  

Как да открием посоката и предназначението на живота си

Очаквайте на 29 ноември!  

За книгата

Според Опра Уинфри „ Всеки от нас има своя основна роля в единното цяло на човечеството. Всичко, което би трябвало да създадем, е да следваме своя път, с цел да я осъществим “.

Нека пътят ви към вашето предопределение стартира отсам. „ Светлина по пътя “ има за цел да ви окуражи да реализирате визията си и не просто да постигнете триумфи, а да придадете на живота си бездънен смисъл. В началото на всяка от десетте глави Опра Уинфри споделя житейски истории и послания, трансформирали се в пътеводна светлина към най-хубавата версия на живота й. След това тя показва мъдри прозрения на вдъхновяващи хора от разнообразни сфери, които подтикват читателите да осмислят предназначението си и по какъв начин да го изпълнят. Високоуважавани персони като Екхарт Толе, Брене Браун, Елън Дедженеръс, Джейн Фонда и Джон Бон Джоуви споделят най-важните уроци, които са научили по пътя към живот, изпълнен със смисъл.

Допълнени с над 100 красиви фотографии, мъдрите мисли в „ Светлина по пътя “ дават храна за размисъл и вдъхват храброст и пристрастеност на читателите да последват своето предопределение.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР